Varjolassa tapahtuu:

Vinkkejä juhlan järjestäjälle!

Juhlien järjestämiseen liittyy monta muistettavaa asiaa ja järjestettävää juttua.

Kokosimme uuden vinkkilistan, jonka avulla päivästänne tulee ikimuistoinen ja vieraanne viihtyvät:

 

Luo juhlille oma hastag
Vieraat haluavat nykyään ikuistaa juhlaa omiin puhelimiinsa, ja usein juhlista otetaan runsain määärin kuvia vieraiden toimesta. Ilmoita kaikille vieraille vaikka jo etukäteen teidän juhlanne oma hastagi, jonka avulla saat koottua kaikkien vieraiden kuvat ja muut muistot yhteen. Hastag voi olla vaikka teidän nimenne, esim. #mattijamaija tai #matti40v

Unohda tavarat ja toivo lahjaksi muistoja
Perinteisen lahjalistan sijaan kokoa yhteen esitteeseen teille kahdelle mieleisiä asioita ja paikkoja. Lähetä lahjalista vieraille jo kutsun yhteydessä. Ilmoita listassa oleviin paikkoihin etukäteen mahdollisesta tulevasta lahjakortista ja varaa lahjakortti alustavasti teidän nimellä. Vieraat voivat osallistua lahjaan ottamalla osaa yhteiseen lahjakorttiin. Lahjalistalla voi olla vaikkapa ravintola, elämysohjelma, hotelli tai vaikkapa mäkkärin lahjakortti!

Anna tervetulopaketti pitkän matkan vieraille
Tervetulopaketti on paikallaan, jos juhliin tulee vieraita, joille alue ei ole tuttu. Esimerkiksi majoitustiloihin voi vieraille toimittaa pienen kirjeen, jossa on kerrottu alueen palveluista ja kohteista jotka ovat teidän mielestänne mainitsemisen arvoisia.

Luo runsaita keskusteluja hyvällä pöytäkartalla
Juhlissa vieraat koostuvat usein ihmisistä, jotka eivät tunne toisiaan etukäteen. Istumajärjestyksen avulla on mahdollista tutustuttaa vieraita niin, että samassa pöydässä istuvat esim. samanikäiset ihmiset eri suvuista. Tai vaikkapa perheet joilla on samanikäisiä lapsia.

Tarjoa drinkki vieraille
Jollain hääparia tai päivänsankaria muistuttavalla nimellä nimetty drinkki jää vieraiden mieleen, ja on mainio vaihtoehto esimerkiksi boolille. Tässä mielikuvitus on vain rajana! Baarimestari tai ravintolapäällikkö suunnittelee mielellään kansanne juhlaan sopivan drinkin.

Muista Suomen sää! 
Epävakaat säät aiheuttavat aika usein harmaita  hiuksia juhlaa suunnitellessa. Sateisen päivän varalle kannattaa varata mm. sateenvarjoja vieraita varten. Esimerkiksi häissä näitä voi olla tarjolla jo vihkimisen aikaan, jonka jälkeen sateenvarjot ovat tarjolla juhlapaikalla. Talvijuhliin lämpimät viltit ovat mainio lisä vieraiden viihtymiseksi.

Hyvä DJ luo tanssilattialle ruuhkaa
Mietitkö musiikkia juhlien illanviettoon ? Entäpä jos orkesterin tai bändin asemesta musiikista vastaisikin DJ. Usein suurimman suosion tanssilattialle saavat aikaan vieraiden omat toivekappaleet, jotka voivat vaihdella laidasta laitaan. DJ:llä on laaja valikoima musiikkia, joten vieraiden toivebiisit saadaan näin parhaiten toteutettua. DJ on usein myös hinnaltaan edullisempi, kuin orkesterit tai bändit. Ulkopuolisen DJ:n avulla  kaikki läheiset ystävät ja tuttavat saavat myös keskittyä viihtymiseen, eikä kenenkään tarvitse huolehtia musiikista.

Ohjelmaksi yhteisiä leikkejä
Leikkimieliset kisailut koko vieraiden kesken luovat rentoa tunnelmaa, ja saavat kielenkannat kohoamaan. Kesäaikaan yhteisiä leikkejä voi järjestää myös ulkosalla, jossa tilaa on reilummin. On myös mahdollista hyödyntää elämysoppaitamme vaikkapa vetämään leikkimieliset maalaisolympialaiset koko porukalle.

Yhteinen valokuva muistoksi
Kokoa porukka jossain vaiheessa iltaa yhteen ja ottakaa yhteinen valokuva koko seurueesta. Tästä jää mukava muisto jaettavaksi.

Vieraskirja voi olla monessa muodossa
Yhteisen kuvan voit vaikka liittää muistoksi jäävään vieraskirjaan. Eihän vieraskirjan tarvitse olla perinteinen kirja. Lakana, seinätaulun kangaspohja ja yksi mieleenpainuvimmista on ollut sulhasen tekemä puinen penkki. Vain mielikuvitus on rajana. Toki olisi mukava, jos vieraskirja jää myöhemminkin ihailtavaksi muistoksi.

Vietä brunssi ystävien kesken
Majoittuminen juhlapaikalla ja sen läheisyydessä luo hienon lisän juhlan jatkoksi. Seuraavana aamuna on mukava istahtaa brunssille ystävien ja tuttavien kesken, ja muistella hienoa päivää. Brunssille voi kutsua myös vieraita, jotka majoittuvat muualla. 

 

Me Varjolassa toteutamme ikimuistoisia juhlia kanssasi. Ota yhteyttä