Varjolassa tapahtuu:

Hyvää mieltä saunasta


Sauna on ikiaikainen suomalainen tapa hoitaa vaivoja ja osa suomalaisten luonnollista hyvinvointia. Sauna on tärkeä osa myös Varjolan toimintaa. Saunomisen oheen voit varata itsellesi rauhoittavia ja aineenvaihduntaa vilkastuttavia saunahoitoja. 

 

RUUSUSAUNA

Anna johdattaa itsesi ruusuisten unelmien äärelle.
Saunan lämmössä hierotaan villiruusu-kuorinta -ainetta ja nautitaan viileästä jalkakylvystä, jossa ruusun terälehdet luovat ylellisyyttä hoitoon.
Hinta alkaen 50 €/hlö

 

TALONPOJAN TURVESAUNA

Turpeen monet hyvää tekevät vaikutukset on huomattu jo aikoinaan ja turve onkin täysin luonnonmukainen hoitoaine.
Talonpojan turvehoidon vaikuttaessa nautitaan pehmeistä löylyistä, välillä vilvoitellen ja nauttien runsaasti nestettä. Turve jos mikä laittaa potkua aineenvaihduntaan!
Hinta alkaen 30 €/hlö

TUHKIMON STERESSINPOISTO

Hoidossa käytetään saunan lämmössä hunaja- suolaseosta.
Välillä vilvoitellaan kietoutuen lakanan kätköihin ja nautitaan runsaasti nestettä kuona- aineiden lähtiessä liikkeelle.
Hinta alkaen 40 €/hlö

 

LUMIKUNINGATTAREN SAUNATERAPIA

Hemmottele itseäsi saunan lämmössä.
Turpeen monet hyvääte- kevät vaikutukset on huomattu jo aikoinaan ja turve onkin täysin luonnonmukainen hoitoaine. Hunajan ja merisuolan hyvää tekevien ainesosien ryydittämänä Lumikuningattaren turvehoidon vaikuttaessa nautitaan pehmeistä löylyistä, välillä vilvoitellen ja nauttien runsaasti nestettä.
Hinta alkaen 40 €/hlö

 

 

 

Hoidot tehdään saunahoitoihin sertifioidun saunaterapeutin ohjauksessa ja kaikkiin hoitoihin sisäyy luonnonmukaiset hoitotuotteet sekä runsaasti nestettä, yrttiteetä tai mehua.

Varaa aikaa itsellesi ja tule saunan lämpöön ja hemmottelemaan saunaterapeutin hoitoihin!