Varjolassa tapahtuu:

Palkitut FinRelax-tuotteet!

Varjolan Tila osallistui Visit Finlandin FinRelax-tuotekilpailuun vuonna 2017 ja vuonna 2018. Osallistuminen oli menestyksekäs molempina vuosina. Vuonna 2017 Houseboatin ja Varjolan yhteinen hyvinvointimatkailun tuote Conquer the Lakes of Finland valittiin Visit Finlandin FinRelax tähtituotteisiin ja lisäksi Varjolan All about Forest sai Visit Finlandin FinRelax-tuotekilpailussa kunniamaininnan. Seuraavana vuonna, vuonna 2018, Varjolan tuote Voimala Reload palkittiin FinRelax tähtituote-palkinnolla.

Conquer the Lakes of Finland – Kuusaankosken seikkailu on tuote, joka hyödyntää järvisuomen luonnollista antia, tarjoten erilaisia elämyksiä veden parissa. Majoittuminen ja liikkuminen Houseboat-asuntoveneellä yhdistettynä koski-aktiviteetteihin sekä saunan ja saunahoitojen hyvää tekeviin elementteihin tarjoaa rentouttavan loman kotimaisille ja kansainvälisille asiakkaille. Kaikki tapahtuu veden rauhoittavassa ympäristössä.
Lue lisää: Conquer the Lakes of Finland

All about Forest – Päin Mäntyä esittelee Keski-Suomen metsiä ja luontoa patikoinnin ja maastopyöräilyn kautta. Elämys tarjoaa kotimaisille ja kansainvälisille asiakkaille henkeäsalpaavia näkymiä lehtomaisemista männikkömetsään Laukaassa ja Etelä-Konneveden kansallispuiston alueella kotimaisille ja kansainvälisille asiakkaille.
Lue lisää: All about Forest

Tutustu tarkemmin: Houseboat

Voimala Reload tarjoaa rentouttavan irtioton arjesta, katsellen Kuusaankosken kuohuja. Kokonaisuuteen kuuluu ylellinen huvila yksityisellä saarella, oman saunan ja ulkoporealtaan kera sekä ohjattu rentoutuminen. Rentoudu ja kerää voimia, rauhoitu luonnon rauhassa ja nukahda kosken kohinaan!
Lue lisää: Voimala Reload

FinRelax -ohjelma on suunnattu yrityksille, joiden matkailutuotteet soveltuvat tai joilla on valmius kehittää hyvinvointimatkailutuotteita kansainvälisille matkailijoille. Kasvuohjelman tavoitteena on tehdä Suomesta hyvinvointimatkailun kärkimaa. FinRelax-tähtituotteet tunnistaa Visit Finlandin Authentic FinRelax Experience -tunnuksesta.