Varjolassa tapahtuu:

Päin Mäntyä!

Männikkömetsät ja rantojen raidat, laaksojen liepeillä koivikkohaat...FinRelax Honor

Keski-Suomen mäntymetsien keskeltä voit löytää pieniä aarteita...
Tutustu Laukaan maisemiin, koe ja näe uskomattomat Etelä-Konneveden kansallispuiston alueet. Päin Mäntyä -tuotteen kautta tutustut suomalaiseen metsään ohjatusti ja turvallisesti, patikoiden ja pyörillä. Nauti suomalaisen luonnon puhtaudesta ja kauneudesta, opi arvostamaan sen rauhoittavaa ympäristöä.

Ohjelmaan kuuluu maastopyöräilyä Varjolan lähiympäristössä ja vierailu Etelä-Konneveden kansallispuistossa. Omatoimisesti voit käydä ihailemassa Kuusaankosken kuohuja majoitusten välittömässä läheisyydessä ja paistella makkaraa laavulla kuunnelleen kosken kohinaa.

Iltaisin nautimme saunan lämmöstä ja viimeisenä iltana hoidamme lihaksia perinteisten suomalaisten saunahoitojen avulla, koulutetun saunaterapeutin ohjauksessa. Päivän päätteeksi pääset käpertymään puhtaiden valkoisten lakanoiden väliin.

Esimerkki Päin Mäntyä kokonaisuudesta:

Ensimmäinen päivä alkaa myöhäisellä lounaalla ennen ensimmäistä kosketusta suomalaiseen metsään. Ruokailun jälkeen hyppäät maastopyörän tai Fatbike-pyörän selkään ja oppaamme johdolla käyt tutustumassa majoitusta ympäröivään metsään. Päivä päättyy saunaan ja saunaruokailuun.

Kunnon maalaisaamiaisen voimin jaksat startata toiseen aamuun. Nyt suunnataaan Etelä-Konneveden maisemiin. Kokenut opas johdattaa ryhmää ryhmän toiveiden mukaan, vauhdikkaammin patikoiden tai rauhallisemmin ihaillen maisemia. Jossain vaiheessa pidetään evästauko ja juodaan nokipannukahvit, nauttien ympäröivästä luonnosta. Paluuta Varjolaan seuraa kotaruokailu Kuusaankosken partaalla. Päivä päätetään lämmitellen lihakset saunan lämmössä ja perinteisissä saunahoidoissa saunaterapeutin johdolla.

Kolmantena päivänä voit nauttia ja nukkua pitkään. Ennen lounasta voit vielä kokea Koskiseikkailun. Kävele tukinuittojoen yli, liu'u vaijeria pitkin kosken yli ja laske koski kumiveneellä. Lounaan jälkeen on aika palata kotiin ja suunnata rentoutuneena arjen haasteisiin.

Keskisuomalainen luonto metsineen ja vesistöineen sekä erilaisine vuodenaikoineen tarjoaa suomalaisellekin joka kerta omannäköisensä tutustumiskohteen. Tule ja rentoudu puhtaassa suomalaisessa luonnossa, sen rauhoittavassa ympäristössä, raikkaassa ilmassa ja kauniissa maisemissa.

Tutustu Eteläisen-Konneveden kansallispuistoon!

Sijainti: Laukaa - Konnevesi, Keski-Suomi
Tarjolla: Ympäri vuoden
Kesto: 3 päivää/ 2 yötä
Henkilöt: 1-10
Hinta: alkaen 518 €/henkilö
Lisäksi: Kuljetukset, teltta sauna, miljoonan tähden hotelli
Elämyksiä tarjolla: Koskiseikkailu, opastettu koskikalastus, melonta- ja veneretket Etelä-Konneveden kansallispuiston alueella

Hyvä tietää:
Hintaan sisältyy liinavaatteet ja pyyhkeet
Muistathan varata sään mukaisen vaatetuksen ja kunnolliset jalkineet
Lisää elämykseen telttasauna tai vaikka yöpyminen puolijoukkueteltassa!

Rock and night photo: Jouni Lehmonen