Varjolassa tapahtuu:

Tule mukaan joukkoomme

Vahvistamme miehitystä ja kaipaamme joukkoomme uutta energiaa!


KOKKI
Haemme joukkoomme kahta innovatiivista ja joustavaa kokkia osa-aikaiseen (vähintään 90 h /3 vko) työsuhteeseen kesäkauden 2018 ajaksi. Edellytämme hakijalta ammatillista osaamista, omatoimisuutta, yhteistyökykyisyyttä sekä sopeutuvaisuutta. Olet valmis tekemään pitkiäkin päiviä ja tarvittaessa joustamaan työvuoroissa. Vahvuutenasi on mahdollinen kokemus myös salityöskentelystä. Työympäristönä toimii kesä ravintolamme Maalaisbistro Sylvi sekä tilauksesta toimiva Navettaravintola.

Työntekijän valinnassa painotamme enemmän asennetta ja halua oppia uutta kuin työhistoriaa. Sopivan persoonan osuessa kohdalle työsuhteen jatkuminen on mahdollista.

Lähetä hakemuksesi 18.2. mennessä osoitteeseen varjola@varjola.com tai Varjolan tilan Matkailu Oy, Vilppulantie 51, 41370 Kuusa
______________________________________________________


TARJOILIJA
Olet jo kokenut konkari tai alan aloittelija jolla on asenne kohdallaan. Omaat vahvan kielitaidon vähintään suomeksi sekä englanniksi ja aurinkoinen asenteesi paistaa asiakkaalle asti. Kiireiset päivät saavat sinut työskentelemään entistä tarmokkaammin ja hiljaisina päivinä osaat tarttua oma-aloitteisesti muihin tehtäviin. Vahvuutenasi on mahdollinen kokemus myös keittiön tehtävistä.

Olet valmis tekemään pitkiäkin päiviä ja tarvittaessa joustamaan työpäivän aikana. Vastapainoksi tarjoamme sinulle osa-aikaisen (vähintään 90 h/ 3 vko) työn kesäksi 2018 sekä mukavan työympäristön ja työkaverit! Sopivan persoonan osuessa kohdalle työsuhteen jatkuminen on mahdollista.

Lähetä hakemuksesi 14.2. mennessä osoitteeseen varjola@varjola.com tai Varjolan tilan Matkailu Oy, Vilppulantie 51, 41370 Kuusa

 

_______________________________________________

 

KIINTEISTÖNHOITAJA/SAUNAMAJURI
Etsimme työyhteisöömme energistä monitoimimiestä monipuolisiin tehtäviin. Työnkuvaasi kuuluu savusaunojen lämmityksen lisäksi asiakaspalvelua, kiinteistönhuoltotehtävät ja ohjelmapalveluoppaiden avustamista. Työsuhde on kesän ajan ja tunteja tarjoamme vähintään 90 h/3 vko. Sopivan persoonan löytyessä työsuhteen jatkuminen vakituisena on mahdollista.

Omaat vahvan kielitaidon vähintään englanniksi ja nikkarointitaidoista, koskenlaskukipparin sekä ohjelmapalvelualan koulutuksesta on sinulle työssäsi hyötyä. Olet positiivinen ja ulospäin suuntautunut, oma-aloitteinen persoona jolle tyytyväinen asiakas on tärkein. Asennetta ei voi ostaa, mutta oikean henkilön löytyessä voimme kuitenkin avustaa koskenlaskukipparin kurssin suorittamisessa.

Lähetä hakemuksesi 18.2. mennessä osoitteeseen varjola@varjola.com tai
Varjolan tilan Matkailu Oy, Vilppulantie 51, 41370 Kuusa

 

___________________________________________

 

OSA-AIKAINEN SIIVOOJA
Etsimme siivoojaa jonka työtehtäviin kuuluu majoitus-, ravintola- ja huoltotilojen siivoaminen. Kiireiset päivät saavat sinut työskentelemään entistä tarmokkaammin ja hiljaisina päivinä osaat tarttua oma-aloitteisesti muihin tehtäviin.

Olet valmis tekemään pitkiäkin päiviä ja tarvittaessa joustamaan työpäivän aikana. Vastapainoksi tarjoamme sinulle osa-aikaisen (90 h/ 3 vko) työn kesäksi 2018 sekä mukavan työympäristön ja työkaverit! Töiden jatkuminen syksyllä on mahdollista oikean henkilön löytyessä tehtävään.

Lähetä hakemuksesi 18.2. mennessä osoitteeseen varjola@varjola.com tai
Varjolan tilan Matkailu Oy, Vilppulantie 51, 41370 Kuusa