Perinteet kohtaa luksuksen Koskenniskalla

Koskenniskan savusauna on isommillekin ryhmille soveltuva tasokas ja moderni sauna, jonka terassilla on kaksi poreallasta saunojien käytettävissä. Savusaunan leppeissä löylyissä ja ulkoporealtaiden lämmössä irtaudut arjesta. Järveen pääsee pulahtamaan niin kesällä kuin talvellakin.

Saunojien tarpeita palvelee porealtaiden lisäksi pukeutumistilat ja erillinen takkahuone. Savusaunalla on upeat puitteet suuremmillekin seurueille, sillä löylyttelemään mahtuu yhtäaikaisesti jopa 30 saunojaa ja takkahuoneeseen 20 henkilöä. Ryhmätilauksissa pyyhkeet sisältyvät hintaan (yli 30 henkilöä +5 € /hlö).

Koskenniskan savusauna edustaa modernia suomalaista rakennustyyliä. Koskenniskan savusaunalle myönnettiin Sauna from Finlandin Authentic Finnish Sauna Experience – laatusertifikaatti ensimmäisten joukossa vuonna 2015.

Matkaa Koskenniskan savusaunalle Varjolan päärakennukselta on vain 150 metriä.

Klikkaa tästä savusaunan panoraamakuviin!

Tarjoilut saunalle:

Saunamme ovat anniskelualuetta ja savusaunalta löytyykin kylmäkaappi, jossa on tarjolla virvokkeita ja mietoja juomia. Omien juomien nauttiminen saunan tiloissa ei ole sallittua. Saunalle on mahdollista tilata omien toiveiden mukaan tarjolle esimerkiksi viinejä.

Myös ruokailut hoituvat, löydät mainioita vaihtoehtoja saunapurtaviksi täältä: https://www.varjola.com/ruoka/saunapurtavat-pienta-suolaista

  • Savusauna kahdella ulkoporealtaalla
  • Hinta: alkaen 490 €/ 2 tuntia, lisätunnit 50 €/tunti
  • Yli 30 henkilön osalta pyyhemaksu 5 €/hlö

Koskenniskan löylyihin suuntaat helpoiten tästä

Ota yhteyttä ja me hoidamme loput!

Tutustu elämystarjontaamme!

Koskenlasku

Koskenlasku

Kumilautalla kipparin johdolla kuohuihin

Laser trap

Laser trap

Tarkkuutta peliin

Värikuulasota

Värikuulasota

Maastopuku ja maski, check!