Perinteet kohtaa luksuksen Koskenniskalla.

Koskenniskan savusauna on tasokas ja moderni sauna, jossa tilat sopivat jopa yli 40 hengen seurueille. Lisäksi terassilla kaksi poreallasta saunojien käytettävissä. Koskenniskan savusaunalle myönnettiin Sauna from Finlandin Authentic Finnish Sauna Experience – laatusertifikaatti ensimmäisten joukossa vuonna 2015.

Koskenniskan savusauna edustaa modernia suomalaista rakennustyyliä. Sauna tarjoaa upeat puitteet saunomiseen isommillekin ryhmille, sillä löylyttelemään mahtuu yhtäaikaisesti jopa 40 saunojaa. Isojen ryhmienkin tarpeita palvelee erillinen takkahuone, pukeutumistila ja saunaosasto. Terassilta löytyy kaksi ulkoporeallasta ja järveen pääsee pulahtamaan niin kesällä kuin talvellakin.

Matkaa Koskenniskan savusaunalle Varjolan päärakennukselta on vain 150 metriä.

Klikkaa tästä savusaunan panoraamakuviin!

Tarjoilut saunalle:

Saunamme ovat anniskelualuetta, eli omien juomien nauttiminen saunan tiloissa ei ole sallittua. Savusaunoilta löytyy kylmäkaappi, jossa on tarjolla kylmiä juomia virvokkeita sekä mietoja juomia. Voit kuitenkin tilata saunoille toiveiden mukaan esimerkiksi viinejä tarjolle.

Saunalle ruokailut hoituvat myös hyvin, löydät mainioita vaihtoehtoja saunapurtaviksi täältä: https://www.varjola.com/ruoka/saunapurtavat-pienta-suolaista

  • Hinta: alkaen 470 €/ 2 tuntia
  • Lisätunnit 50 €/tunti
  • Yli 30 henkilön osalta pyyhemaksu 5 €/hlö

Koskenniskan löylyihin suuntaat helpoiten tästä

Ota yhteyttä ja me hoidamme loput!

Tutustu elämystarjontaamme!

Koskenlasku

Koskenlasku

Kumilautalla kipparin johdolla kuohuihin

Laser trap

Laser trap

Tarkkuutta peliin

Värikuulasota

Värikuulasota

Maastopuku ja maski, check!