Varjolassa majoitut tasokkaasti luonnonhelmassa!

Jos etsit kivaa majoitusta Keski-Suomesta, Varjolassa on tarjolla majoitusvaihtoehtoja moneen lähtöön. Sijaitsemme Laukaan Kuusassa, joka sijaitsee noin 30 minuutin ajomatkan päässä Jyväskylästä.

Riihihuoneissa saat hotellitasoista majoitusta nauttien samalla kauniista luonnosta ja maaseudun rauhasta. Riihisviitin huoneistot ovat oiva majoitus pienille seurueille, perheille tai sinulle, joka toivot majoitusta hieman tasokkaammissa tiloissa. Huoneistot ovat oiva vaihtoehto myös lomamökkiä etsivälle.

Huoneemme ja huoneistomme sijaitsevat ihastuttavissa vanhan ajan tyyliin rakennetuissa Riihihuviloissa, ja näitä on helppo yhdistää myös isomman seurueen majoituspaketiksi. Saat käyttöösi koko rivitalon yksityisesti varaamalla huoneita ja huoneiston teidän seurueelleenne. Riihihuvilat sijaitsevat noin 250 metrin päässä Varjolan päärakennuksesta ja Pihatupa sijaitsee päärakennuksen läheisyydessä.

Kaikissa huoneissa ja huoneistoissa on oma erillinen ilmanvaihto. Majoitustilamme palvelevat erinomaisesti sekä kokousvieraita että lomaa viettäviä vieraita, ja ovat oivat valinta myös ohikulkumatkalla olevalle autoilijalle!

LEMMIKIT

Varjolassa on loistavat ulkoilumaastot karvaisten ystäviemme ulkoiluttamiseen ja aktivointiin. Lemmikit ovat lämpimästi myös tervetulleita majoittumaan Varjolaan. Siivouskulujen vuoksi veloitamme lemmikkilisää 20€/huone. Ilmoitathan meille etukäteen, mikäli mukanasi matkustaa lemmikki.

AAMIAINEN

Aamiainen sisältyy lähtökohtaisesti kaikkiin majoitushintoihin. Aamiainen on tarjolla arkisin klo 7.30-9.00 ja loma-aikoina klo 7.30-10.00, lauantaisin klo 8.-10.00 ja sunnuntaisin klo 9.-11.00. Maalaisaamiainen tarjoillaan Varjolan Navettaravintolassa.

SISÄÄN- JA ULOSKIRJAUTUMINEN

Sisäänkirjautuminen huoneisiin on klo 15.00 alkaen. Sisäänkirjautuminen tapahtuu Navettaravintolassa ja kesäkaudella (heinäkuu) ravintola Bistro Sylvissä. Mikäli majoitustilamme ovat vapaana ja puhtaana aikaisemmin mahdollistamme aikaisemman sisäänkirjautumisen. Aikaisemman sisäänkirjautumisen mahdollisuutta on mahdollista tiedustella saapumispäivänänne. Uloskirjautuminen majoitustiloista on klo 12.00. Myöhäisemmän uloskirjautumisen mahdollisuutta pyydämme tiedustelemaan erikseen.

MAJOITUSPAKETIT

Voit valita myös majoitusajankohtaasi sesongin majoituspaketin, jotka tarjoavat irtioton arjesta ja elämyksiä. Varjolassa on tarjolla muun muassa Varjolan Juhannuspaketti, Kesän hemmottelupaketit ja Hyvinvointi- ja rentoutusviikonloppu. Lisää sesongeittain vaihtelevista majoituspaketeista löydät majoituspaketit -sivulta.

Riihihuvilat

Riihihuvilat

Persoonallista majoitusta koskimaisemassa

Pihatupa

Pihatupa

Rustiikkisia talonpoikaishuoneita pihapiirissä

Majoituspaketit

Majoituspaketit

Kokonaisuuksia joka lähtöön

Lomamökit

Lomamökit

Mökkimajoitusta Keski-Suomessa