Varjolassa majoitut tasokkaasti luonnonhelmassa!

Jos etsit kivaa majoitusta Jyväskylän alueelta, Varjolassa on tarjolla majoitusvaihtoehtoja moneen lähtöön. Riihihuoneissa saat hotellitasoista majoitusta nauttien samalla kauniista Keski-Suomen luonnosta ja maaseudun rauhasta vain 30 minuutin päästä Jyväskylästä. Riihisviitin huoneistot ovat oiva majoitus pienille seurueille, perheille tai sinulle, joka toivot majoitusta hieman tasokkaammissa tiloissa. Huoneistot ovat oiva vaihtoehto myös lomamökkiä etsivälle.

Kaikissa huoneissa ja huoneistoissa on oma erillinen ilmanvaihto, joka on turvallinen vaihtoehto majoittumiseen. Huoneemme ja huoneistomme sijaitsevat ihastuttavissa vanhan ajan tyyliin rakennetuissa Riihihuviloissa, ja näitä on helppo yhdistää myös isomman seurueen majoituspaketiksi. Saat käyttöön yksityisesti koko rivitalon varaamalla huoneita ja huoneiston teidän seurueelleenne. Majoitustilamme palvelevat erinomaisesti sekä kokousvieraita että lomaa viettäviä vieraita, ja ovat oivat valinta myös ohikulkumatkalla olevalle autoilijalle!  Majoitukseen sisältyy myös maittava maalaisaamiainen Navettaravintolassa, jonka myötä voit aloittaa päivääsi energisesti. Lemmikit ovat lämpimästi tervetulleita majoittumaan Varjolaan. Veloitamme lemmikkilisää 15€/huone.

Voit valita myös majoitusajankohtaasi sesongin majoituspaketin, jotka tarjoavat irtioton arjesta ja elämyksiä lomaan. Varjolassa tarjolla on muun muassa Varjolan Juhannuspaketti, Talven hemmottelupaketti ja Jooga- ja rentotumisviikonloppu. Lisää sesongeittain vaihtelevista majoituspaketeista löydät ajankohtaista -palstalta. 

 

Riihihuone

Riihihuone

Hotellitasoisia huoneita pihapiirissä

Riihisviitin huoneisto

Riihisviitin huoneisto

Saunan kera

Lomamökit

Lomamökit

Mökkimajoitusta Keski-Suomessa

Pihatupa

Pihatupa

Rustiikkisia talonpoikaishuoneita pihapiirissä

Laskuniemi

Laskuniemi

Lomamökki järven rannalla

Virranranta

Virranranta

Hirsimökki 1-4 hengelle

Ninnunlahti

Ninnunlahti

Huvila keiteleen rannassa

Salmenranta

Salmenranta

Mökkimajoitusta rannan tuntumassa

Lummeranta

Lummeranta

Mökkimajoitusta Keski-Suomessa

Villa Velhoranta

Villa Velhoranta

Lomamökki 6-10 hengelle