Varjola

Järjestä tunnelmalliset juhlat aidossa maalaismaisemassa!

Varjolan lämmin ilmapiiri, ympäröivä luonto ja keittiön herkullinen ruoka luovat juhlaanne kodikkaan
ja lämpimän tunnelman sekä tekevät päivästänne ikimuistoisen.
* Rippijuhlat
* Kastetilaisuudet
* Muistotilaisuudet
* Ylioppilasjuhlat
* Häät
* Syntymäpäivät

Häät Varjolassa

Häät Varjolassa

Järjestä ikimuistoiset häät helposti ja tyylikkäästi

Heinävintin juhlatila

Heinävintin juhlatila

Päärakennuksen iso juhlatila jopa 120 hengelle

Tallinvintin juhlatila

Tallinvintin juhlatila

Kesäajan rustiikkinen juhlatila 20-50 hengelle

Kaikki palvelut Varjolasta

Majoitus, lempeät savusaunat porealtaan kera, sekä illanviettoon omaa tilaa

Hääjuhla Varjolassa

Huolehtimisen voit siis jättää sivuun, ja nauttia teidän ikimuistoisesta päivästä täysin siemauksin. Toteutamme hääjuhlan aina yhtenäisenä kokonaisuutena, jossa valittu juhlamenu, juomatarjoilu, kattaukset ja muut lisäpalvelut saadaan koottua helposti yhteen. 
Varjola tarjoaa myös henkilökohtaista suunnittelupalvelua häitä varten jokaiselle Varjolan hääparille, josta emme veloita erillisiä lisämaksuja!

Runsaat ja maittavat pitopöydät hääkakkuineen juhlaan tulevat kauttamme, kuten myös juomatarjoilun hoidamme hääjuhlaan. Myös kattaukset siivouksineen kuuluvat aina juhlaamme.

Tutustu lisää Varjolan tunnelmaan ja ideoihin Pinterest -tilillämme, klikkaa tästä

 

  • Meiltä saat:
  • Maksuttomat tilojen esittelyt
  • Tapaamiset ravintolapäällikön kanssa tilaisuuden yksityiskohdista
  • Tarjoiluhenkilökunnan
  • Pöytäliinat, servetit, astiastot, lasit
  • Ruoka- ja juomatuotteet tulevat Varjolan ravintolasta
  • Juhlatilan valmistelun ja siivouksen

Maalaisromantiikkaa

Hääjuhlan jälkeen on rentouttavaa siirtyä savusaunan ja porealtaiden rauhaisaan tunnelmaan illan pikkutunteina, tai vaikkapa seuraavana aamuna.

Majoitus hoituu tasokkaissa Riihihuoneissamme, aivan juhlapaikan vieressä. Huoneita on runsaasti, ja niitä voi varata jokainen häävieras myös erikseen. Häävieraiden kanssa on mukava kokoontua buffetaamiaisen pariin seuraavana aamuna, ja muistella hienoa juhlapäivää.

Hääsviitit
Varjolan päärakennuksen kupeeseen, Pihatupaan, on mahdollista varata tunnelmallinen Hääsviitti. Talonpoikaisantiikilla sisustettu Viivia -huone on varattavissa hääyötä varten, jolloin huone on koristeltu asian mukaisesti. Aamiainen tarjoillaan toivomuksesta huoneeseen. Lisäksi käytössänne on rentouttava poreallas seuraavana aamuna, joka sijaitsee Pihatuvan huoneiden yhteydessä. Myös pieni yllätyskori odottaa hääparia huoneessa illalla, juhlimisen jälkeen.
Hääsviitti on mahdollista varata myös uusiin Riihihuviloihimme, jossa tyylikäs RiihiSviitti tarjoaa tasokkaan tunnelman majoittumiseen. Myös Riihisviitti koristellaan asianmukaisella hääsviittti tarvikkeistolla, ja aamiainen tuodaan tarvittaessa myös tähän huoneeseen. Pieni yllätyskori sisältyy myös Riihisviitin häätarvikkeistoon. Aamusella hääparilla on käytössä erillinen Riihisaunan saunaosasto, joka sijaitsee huoneen läheisyydessä

Ja kyllähän ennen varsinaista hääjuhlaa on muistettava ne polttarit. Meiltä löytyy polttareihin myös kaikki tarvittava, seikkailuineen, ruokailuineen ja majoituksineen.

Vihkiminen Varjolassa

Varjolassa on myös mahdollisuudet vihkimiseen/avioliiton siunaamiseen, upean Kuusaankosken kupeella, Bistron perinteikkäässä puutarhassa tai Tallinvintillä.

Savusauna ja poreallas

Savusauna ja poreallas

Viihtymistä juhlan jälkeen

Majoitusta

Majoitusta

Kävelymatkan päässä jopa 80 hengelle

Ota yhteyttä

niin me hoidamme loput!