Koskenlasku Kuusaan koskella

Koe vuolaana virtaavan Keski-Suomen mahtikosken kuohut kumilautalla keinuen!

Kokeneiden koskikippareidemme ohjauksessa voit turvallisesti laskea 600 metriä pitkän Kuusaankosken oikealla koskenlaskulautalla nauttien kuohuista ja pärskeistä. Laskun jälkeen takaisin koskenniskalle noustaan kanavan kautta. Turvallisuuden takaamiseksi pakollisina varusteina olevat kypärän ja pelastusliivit saatte myös meiltä.

Koko ohjelma kestää noin 45 minuuttia. Kestoon sisältyy varusteenvaihdot mennen tullen, turvallisuusohjeistus, Kuusaankosken lasku ja siirtyminen takaisin alajuoksulta ylärantaan.

Lasten osallistuminen koskenlaskuun?
Varsinaista alaikärajaa ei ole, mutta yhteen lauttaan tarvitaan vähintään 4 melojaa, joiden on oltava valmiita vastaamaan koko koskenlaskun ajan melomisesta. Vaikka kaikilla osallistujilla on kelluntaliivit päällä, suosittelemme kaikille osallistujille uimataitoa.

Varustautuminen koskenlaskuun?
Erityistä varustusta ei tämä ohjelma juurikaan vaadi, vaan koskenlaskuun riittää omat rennot ulkoiluun sopivat vaatteet oikein hyvin. Me varustamme osallistujat koskenlaskukypärällä sekä kelluntaliiveillä. Lämpimällä kelillä vaatetusta ei tarvitse paksusti, vaan usein matkalla meloessa voi tulla mieluumminkin kuuma. Esimerkiksi shortsit ja t-paita ovat mainio asu koskenlaskuun. Koskenlaskua suositellaan ilman kenkiä, eli kengät jäävät rannalle odottamaan paluuta takaisin. Viileällä säällä meiltä on  saatavilla kumisaappaita, jos tarvetta tulee. Kuusaankosken tyrskyt voivat välillä heittää vettä kyytiin, joten kastumisen riski tässä ohjelmassa on aina mukana. Jos haluat varautua roiskeisiin, ota mukaan vaihtovaatteet. Varjolassa on tarjolla osallistujille myös kuoriasuja, mutta tämä voi olla lämpimällä säällä kovin kuuma asuste.

TEE VARAUS TÄSTÄ:

TAI

VARAA KOSKENLASKU OMALLE SEURUEELLESI:

Järjestämme koskenlaskua koko kesäkauden ajan aina toukokuun alkupuolelta syyskuun loppuun saakka. Mikäli et halua varata viikko-ohjelmasta paikkoja, voit tehdä oman varauksen koskenlaskuun vain sinun seurueellesi. Suosituin koskenlaskupäivä kesällä on lauantai. Mikäli toivoisit koskenlaskua lauantaipäivälle, teethän varauksesi ajoissa.

Hinta: 125 €/4 hlöä, 5 hlöä tai yli 25 €/hlö

Minimihenkilömäärä: 4 henkilöä
Ei ylärajaa ryhmäkoossa, kumilauttaan mahtuu samaan aikaan kahdeksan henkilöä
Elämyksen kokonaiskesto on noin 45 minuuttia/lautta

Sunnuntaisin ja pyhäpäivinä kaikkiin elämyksiin sunnuntailisä 10 %

Yksityisvaraukset: varjola@varjola.com

Polttarit, synttärit tai yritystilaisuus?

Tutustu tarjontaamme ja varaa oma elämyksellinen tapahtumasi Varjolaan. Anna meidän huolehtia käytännön järjestelyistä ja paina pyydä tarjous-nappia!

E-fatbike maastopyöräretki

E-fatbike maastopyöräretki

Lihasvoimalla luontoon!

Arktinen koskiseikkailu

Arktinen koskiseikkailu

Kolmen rastin seikkailu koskella

Arktinen kellunta

Arktinen kellunta

Erilainen elämys hyisessä vedessä