Varjolan viikko-ohjelmassa on tarjolla monipuolisia aktiviteetteja, joihin voit ilmoittautua vaikkapa itseksesi tai kaverin kanssa, ilman ryhmävarausta.

Kesäaikaan hyviä lomapäivän ohjelmia ovat vaikkapa kosken ylitys, saunominen sekä monipuoliset retkeily- ja luontoteemaiset aktiviteetit. Omatoimiselle pyöräretkelle voit vuokrata meiltä käyttöösi sähköavusteisia Tunturi Tribe -läskipyöriä.

Kuusaan kosken kalastusluvat ovat myynnissä Varjolan kalastuslupien verkkokaupassa, pääset varaamaan kalastuslupia tästä linkistä: https://cloud.hotellinx.com/NetReservationsVarjola/Home/Availability/Rooms

Talvisiin retkiin ja ulkoiluihin hyviä vaihtoehtoja ovat esimerkiksi moottorikelkkasafarit, lumikenkäretket ja eksoottinen arktinen kellunta. Voit myös vuokrata omatoimiseen käyttöön lumikenkiä, liukulumikenkiä tai e-fatbike -pyöriä.

Tutustu tarkemmin ja varaa suosikkielämyksesi!

HUOM! Mikäli aktiviteettia ei ole varauskalenterissa saatavilla toivomananne ajankohtana, olettehan yhteydessä myyntiin varjola@varjola.com, niin tarkastamme saatavuuttamme.