JuhlaVarjola

Järjestä tunnelmalliset juhlat aidossa maalaismaisemassa!

Varjolan lämmin ilmapiiri, ympäröivä luonto ja keittiön herkullinen ruoka luovat juhlaanne kodikkaan ja lämpimän tunnelman sekä tekevät päivästänne ikimuistoisen.
* Rippijuhlat
* Kastetilaisuudet
* Muistotilaisuudet
* Ylioppilasjuhlat
* Häät  

Varjolan juhlatilat

HEINÄVINTIN JUHLATILA   
min 50 - max 120 henkilöä


TALLINVINTIN JUHLATILA   
min 20 - max 60 henkilöä


VANHA VARJOLA   
min 20 - max 60 henkilöä (syyskuusta - toukokuuhun)

Tilat ovat käytössä klo 24.00 asti, ja tämän jälkeen jatkamme aukioloa tarvittaessa 02.00 saakka.

Tallinvintti on mahdollista varata lisätilaksi illanviettoa varten.
Vietä iltaa livebändin ja rennomman yhteisen illanvieton merkeissä. Tallinvintin vieressä sijaitsevalta Kesäterassiltamme on mahtavat näkymät Kuusaankoskelle.

 

Häät Varjolassa

pitää sisällään:

Maksuttomat tilojen esittelyt
Tapaamiset ravintolapäällikön kanssa tilaisuuden yksityiskohdista
Tarjoiluhenkilökunnan 
Pöytäliinat, servetit, astiastot ja lasit
Ruoka ja juomatuotteet tulevat Varjolasta
Juhlatilan valmistelu ja siivous 

Lisäpalvelut hääjuhlaan:

* Lasten puuhanurkka
* Tilat vihkimiseen/liiton siunaamiseen
* Orkesterit/bändit
* Koristeet ja kattaustarvikkeet
* Hevoskyyditys juhlapaikalle
* Hääsviitti
* Majoitus
* Savusaunat ja porealtaat


Hoidamme hääjuhlan alusta loppuun

Huolehtimisen voit siis jättää sivuun, ja nauttia teidän ikimuistoisesta päivästä täysin siemauksin. Toteutamme hääjuhlan aina yhtenäisenä kokonaisuutena, jossa valittu juhlamenu, juomatarjoilu, kattaukset ja muut lisäpalvelut saadaan koottua helposti yhteen. 
Varjola tarjoaa myös henkilökohtaista suunnittelupalvelua häitä varten jokaiselle Varjolan hääparille, josta emme veloita erillisiä lisämaksuja!

Runsaat ja maittavat pitopöydät hääkakkuineen juhlaan tulevat kauttamme, kuten myös juomatarjoilun me hoidamme hääjuhlaan. Myös kattaukset siivouksineen kuuluvat aina juhlaamme.

Vihkiminen
Varjolassa on myös mahdollista, upean Kuusaankosken kupeella, Vanhan varjolan perinteikkäässä puutarhassa tai Tallinvintillä.

Hääjuhlan jälkeen on rentouttavaa siirtyä savusaunan ja porealtaiden rauhaisaan tunnelmaan illan pikkutunteina, tai vaikkapa seuraavana aamuna.

Majoitus
hoituu tasokkaissa Riihihuoneissamme, aivan juhlapaikan vieressä.
Huoneita on runsaasti, ja niitä voi varata jokainen häävieras myös erikseen. Häävieraiden kanssa on mukava kokoontua buffetaamiaisen pariin seuraavana aamuna, ja muistella hienoa juhlapäivää.

Hääsviitit
Varjolan päärakennuksen kupeeseen, Pihatupaan, on mahdollista varata tunnelmallinen Hääsviitti.
Talonpoikaisantiikilla sisustettu Viivia -huone on varattavissa hääyötä varten, jolloin huone on koristeltu asian mukaisesti. Aamiainen tarjoillaan toivomuksesta  huoneeseen. Lisäksi käytössänne on rentouttava poreallas seuraavana aamuna, joka sijaitsee Pihatuvan huoneiden yhteydessä. Myös pieni yllätyskori odottaa hääparia huoneessa illalla, juhlimisen jälkeen.

Hääsviitti on mahdollista varata myös uusiin Riihihuviloihimme, jossa tyylikäs RiihiSviitti tarjoaa tasokkaan tunnelman majoittumiseen. Myös Riihisviitti koristellaan asianmukaisella hääsviittti tarvikkeistolla, ja aamiainen tuodaan tarvittaessa myös tähän huoneeseen. Pieni yllätyskori sisältyy myös Riihisviitin häätarvikkeistoon.
Aamusella hääparilla on käytössä erillinen Riihisaunan saunaosasto, joka sijaitsee huoneen läheisyydessä.

 

 

 

Ja kyllähän ennen varsinaista hääjuhlaa on muistettava ne polttarit. Meiltä löytyy polttareihin myös kaikki tarvittava, seikkailuineen, ruokailuineen ja majoituksineen.

 

Ota yhteyttä Varjolan tilan myyntipalveluun, niin me hoidamme loput!