AVOIMET SAUNAILLAT

Varjolan savusaunojen lämmöstä on mahdollista nauttia myös ilman ryhmävarauksia, sillä avoimia saunailtoja järjestetään savusaunoilla niin kesä- kuin talvikaudella. Savusaunavuoro porealtaiden kera on tarjolla kalentereissa näkyvinä ajankohtina.

Avoimet saunaillat savusaunoilla tarjoavat leppoisat löylyt ja porealtaiden lämmöt Kuusaankosken kuohujen kohinaa kuunnellen. Halutessasi pääset laiturilta myös pulahtamaan järveen tai virkistymään avantoon.

Sauna-aika: 2 tuntia. Poistuthan saunalta saunavuoron päättyessä, sillä saunalle voi tulla muita ryhmiä avoimen vuoron jälkeen.

Klikkaa varauskalenterin haluttua päivämäärää, niin näet saunavuoron aloitusajan.

Huomioitavaa: 

Sauna on yhteissauna, joten pesu- ja suihkutilojen käytössä vuorotellaan saunojien kesken.

Saunalta löytyy peruspesuaineet ja pefletit. Otathan oman pyyhkeen ja uima-asun mukaan.

Ilmoittauduthan ennen saunalle menoa ravintolaan, jossa sinulle annetaan tarvittava informaatio sekä juomalista virvokkeita varten.

Saunatilat ovat anniskelualuetta, minkä vuoksi omien alkoholijuomien tuominen ei ole sallittua. Saunoilla on omat juomakaapit, joissa on monipuolisesti erilaisia virvokkeita saunomisen aikana nautittavaksi. Virvokkeista laskutetaan kulutuksen mukaan, joten tuothan täyttämäsi juomalistan ravintolaan saunomisen jälkeen.

Erityisesti talviaikaan suosittelemme ottamaan saunalle mukaan omat tossut.

VARAA TÄSTÄ:

AVOIN SAUNAVUORO SAVUSAUNALLA

Koko sauna omaan käyttöön

Varaa omalle seurueellesi koko saunatalo