Haemme joukkoomme lisää mahtavia tyyppejä!

Varjola on maaseudun koskimiljööseen sijoittuva matkailutila Keski-Suomessa, Laukaassa. Tarjoamme hotellitasoista majoitusta kauniissa koskimaisemassa, luonnon helmassa. Erilaiset juhlasalit sekä kabinetit tarjoavat pitopaikan niin pienille kuin suuremmillekin kokouksille sekä perhe- ja yritysjuhlille. Saunoja Varjolassa on useita ja runsas valikoima aktiviteetteja tarjoaa ohjelmaa sekä yritysasiakkaille, että vapaa-ajan vieraille.

KOKKI

Oletko ravintola-alan osaaja, joka haluaa työskennellä lämminhenkisessä perheyrityksessä, jossa arvostamme aitoja makuja ja raaka-aineita?

Haemme nyt joukkoomme kokkeja ravintoloidemme kesäsesonkiin niin osa-aikaiseen kuin kokoaikaiseen työsuhteeseen. Keittiöalan ammattilaisella tulisi olla kokemusta ja näkemystä, mutta ennen kaikkea oikeanlaista asennetta työskentelyyn keittiössä, eikä pieni pilke silmäkulmassakaan ole pahitteeksi. 

Työympäristönä toimii tilauksesta toimiva Navettaravintola ja kesäravintolamme Bistro Sylvi.

Vaihtelevat päivät voivat kulkea aamupalasta ala carteen ja väliin mahtuu myös lounasta, pitopöytiä ja catering ruokia.

Laitathan hakemusta tulemaan pian, mutta kuitenkin viimeistään 24.3.2023 mennessä. Täytämme paikat sopivien henkilöiden löydyttyä. Myös majoitusta on tarjolla tarvittaessa.

Lisätietoja: Marianna Hienonen 0400-889210

Lähetä hakemuksesi ja CV:si sähköpostilla osoitteeseen: varjola@varjola.com

  • Työaika: Kokoaikainen / Osa-aikainen
  • Työ alkaa: Sopimuksen mukaan
  • Työn kesto: Toistaiseksi voimassa oleva
  • Palkkaus: Sopimuksen mukaan
  • Majoitusmahdollisuus