Kiitämme asiakkaitamme suuresti hyvistä kysymyksistä, joita meille on ajan mittaan esitetty. Olemme koonneet tähän artikkeliin usein kysyttyjä kysymyksiä, jotta voimme tarjota vastaukset helposti asiakkaita useimmin askarruttaviin seikkoihin. Mikäli sinulla on mielessä kysymys, johon vastausta ei löydy, olethan rohkeasti yhteydessä meihin varjola@varjola.com tai 020 792 8080.

VOINKO MAJOITTUA LEMMIKIN KANSSA?

Varjolassa on loistavat ulkoilumaastot karvaisten ystäviemme ulkoiluttamiseen ja aktivointiin. Lemmikit ovat lämpimästi myös tervetulleita majoittumaan Varjolaan. Siivouskulujen vuoksi veloitamme lemmikkilisää 20€/huone. Ilmoitathan meille etukäteen, mikäli mukanasi matkustaa lemmikki.

MILLOIN AAMIAINEN ON TARJOLLA?

Aamiainen sisältyy lähtökohtaisesti kaikkiin majoitushintoihin. Aamiainen on tarjolla arkisin klo 7.30-9.00 ja loma-aikoina klo 7.30-10.00, lauantaisin klo 8.00-10.00 ja sunnuntaisin klo 9.00-11.00. Maalaisaamiainen tarjoillaan Varjolan Navettaravintolassa.

MITEN SISÄÄN- JA ULOSKIRJAUTUMINEN TAPAHTUU?

Sisäänkirjautuminen huoneisiin on klo 15.00 alkaen. Sisäänkirjautuminen tapahtuu Navettaravintolassa ja kesäkaudella (kesä-heinäkuu) ravintola Bistro Sylvissä. Mikäli majoitustilamme ovat vapaana ja puhtaana aikaisemmin mahdollistamme aikaisemman sisäänkirjautumisen. Aikaisemman sisäänkirjautumisen mahdollisuutta on mahdollista tiedustella saapumispäivänänne.

Uloskirjautuminen majoitustiloista on klo 12.00. Myöhäisemmän uloskirjautumisen mahdollisuutta pyydämme tiedustelemaan erikseen.

Perjantaisin ja lauantaisin vastaanotto palvelee klo 21 saakka. Muina aikoina vastaanoton aukioloajat vaihtelevat varaustilanteemme mukaisesti. Mikäli henkilökuntaa ei ole paikan päällä saapuessanne Varjolaan, sisäänkirjatumisohjeet odottavat päärakennuksemme (Navettarakennus) pääoven vieressä postilaatikossa nimellänne varustettuna. Mikäli henkilökuntaa ei ole paikan päällä lähtiessänne Varjolasta, voitte jättää huoneen avainkortit majoitustilaan.

Majoitustilat Riihihuvilat sijaitsevat noin 250 metrin päässä Varjolan päärakennuksesta ja Pihatupa päärakennuksen läheisyydessä.

LÖYTYYKÖ HUONEISTA PYYHKEET JA PETIVAATTEET?

Niin Riihihuoneiden, Riihisviitin huoneistojen kuin Pihatuvan hotellimajoituksen hintaan sisältyvät pyyhkeet ja petivaatteet.

Meillä välityksessä olevien Ylä-Saarikon lomamökkien hintaan liinavaatteet eivät automaattisesti sisälly.

ONKO MAJOITUSTILOISSA KYLPYHUONEET?

Riihihuoneissa ja Riihisviitin huoneistoissa on omat kylpyhuoneet kunkin huoneen yhteydessä. Pihatuvan yläkerran huoneella Viivialla on oma kylpyhuone, mutta puolestaan Pihatuvan alakerran huoneilla: Penniinalla, Sylvialla ja Karoliinalla on yhteinen wc ja suihku.

LÖYTYYKÖ SAUNOILTA PYYHKEET JA PEFLETIT?

Kaikilta saunoiltamme Koskenniska, Lahdenpelto, Rantasauna ja Tallisauna löytyy pyyhkeet, pefletit ja peruspesuaineet. Suosittelemme ottamaan mukaan oman uima-asun. Lainauikkareita löytyy kuitenkin Varjolasta.

MITÄ VARJOLASSA VOI TEHDÄ?

Aktiviteetit

Järjestämme Varjolassa useita erilaisia aktiviteetteja pääosin tilauksesta ryhmille. Ryhmille soveltuvia aktiviteetteja ovat mm. Maalaisolympialaiset, Tankojalkapallo, Trap-ammunta ja värikuulasota.

Pienemmille porukoille ja pariskunnille sopivia aktiviteetteja on mm. vaijeriliuku, nuorallakävely, koskenlasku (min 4hlö ryhmä) ja arktinen kellunta. Meiltä on mahdollista vuokrata E-fatbikeja, liukulumikenkiä ja lumikenkiä sekä retkireppu eväineen ja retkitarpeineen omaa metsäretkeä varten. Pyydämme varaamaan aktiviteetit ja vuokravalineet etukäteen ennen vierailuanne joko verkkosivujemme viikko-ohjelmasta tai myyntipalvelusta varjola@varjola.com. Näin saamme palveltua teidät parhaimman mukaan. Järjestämme aktiviteetteja pääosin maanantaista lauantaihin saatavuuden mukaan.

Saunat

Varjolassa on kaksi isompaa savusaunaa ja pienempi puulämmitteinen rantasauna sekä sähkölämmitteinen Tallisauna. Savusaunalle järjestämme avoimia savusaunavuoroja porealtaineen, minne on mahdollista tehdä pienemmille porukoille tai pariskunnille varauksia viikko-ohjelmamme kautta.

Myös Rantasaunalle on mahdollista varata saunavuoroa porealtaineen. Varjolassa majoittuvat asiakkaat (max. 4 hlöä) voivat varata Rantasaunalle 1,5h yksityisen saunavuoron hintaan vain 50€/1,5h. Muille asiakkaille Rantasauna 150€/2h. Varaukset: varjola@varjola.com

Varjolassa ei ole virallista uimarantaa, mutta meillä voit mennä uimaan Lahdenpellon savusaunan viereiseltä rannalta. Voit käyttää myös Lahdenpellon laituria, mikäli Lahdenpellolla ei ole saunojia.

MILLOIN RAVINTOLA ON AVOINNA? 

Navettaravintolamme palvelee elokuusta-kesäkuuhun perjantaisin ja lauantaisin klo 15-21. Muina aikoina ravintolamme on avoinna tilauksesta ryhmille. Aukioloaikojen poikkeuksista tiedotamme verkkosivuillamme. Mikäli olet tulossa majoittumaan arkipäivänä ja haluaisit ruokailla Varjolassa, olettehan yhteydessä etukäteen asian tiimoilta. Koska palvelemme arkisin tilauksesta ryhmille, ravintolapalvelumme saattavat olla sopivasti avoinna vierailusi aikana.

Kesäkaudella kesäravintola Bistro Sylvi palvelee:
14. – 15.6. (pe – la) klo 15 – 21
20. – 22.6. (to – la) klo 15 – 21
25.6. – 3.8. ti – la klo 15 – 21
Keittiö sulkeutuu klo 20.30 Maanantaisin ja sunnuntaisin Bistro Sylvi on suljettuna.

ONKO VARJOLASSA SÄHKÖAUTON LATAUSPISTETTÄ?

Valitettavasti meillä ei ole omaa virallista sähköauton latauspistettä.

Lähimmät viralliset sähköautonlatausmahdollisuudet löytyvät Peurungasta (4 km Varjolasta) https://peurunka.fi/info/sahkoautojen-latauspiste/ ja Peurunkagolfin pihasta https://lpg.fi/

Muita sähköauton latauspisteitä pystyt tarkastelemaan valtakunnallisesta Latauskartasta

LÄHELLÄ SIJAITSEVIA VIERAILUKOHTEITA? 

Multamäen luontopolku

Oitinmäki

Kalluntuvan kotiseutumuseo

Hitonhauta

Hyyppäänvuori

Saraakallion kalliomaalaukset

Etelä-Konneveden kansallispuisto

Kanavateatteri

Peurunka

Tupaswilla

Laukaan Satama

Tikkakosken ilmavoimamuseo

Päivitämme usein kysyttyjen kysymysten listaa ajan mittaan.